Потпишан Меморандум за соработка со Асоцијација на Менаџери на Македонија

 На 27-ми јуни, 2017 година, Knowledge Center потпиша Меморандум за соработка со Асоцијацијата на Менаџери на

Во Охрид промовирана регионална „ИноПлатформа“ за зајакнување на конкурентноста и иновативноста на компаниите

 
Пет држави од балканско-средноморската област меѓу кои и Македонија ќе разработуваат платформа

Иницијален состанок од проектот InnoPlatform

Од 12-ти до 14-ти септември, 2017 година, во Охрид ќе се оддржи иницијалниот состанок од проектот InnoPlatform, чиј

ЦКМ учестуваше на 2017 PEP Годишна конференција во Кенија

Др. Андријана Богдановска Ѓ. учествуваше на 2017 PEP Годишна конференција и состанок кој се оддржа од 8 до 14 јуни

Aнализа на секторската политика во делот на иновациите и конкурентноста на РМ

д-р Андријана Богдановска Ѓуровиќ, директор на Центарот за управување со знаење, како експерт преку првиот

Меморандум за разбирање помеѓу CKM и GENSBOX

На 25-ти мај 2017 година, Центарот за Управување со Знаење потпиша Меморандум за разбирање со GENSBOX во Тијанџин,

Учество на 2017 PEP Годишна конференција

„Интегрирани програми за поддршка и раст на малите и средни претприемачи – Случај на Република Македонија”

Конкурентноста и иновативноста под лупа

Здружението на граѓани Центар за управување со знаење ќе биде вклучено во изработката на секторски анализи

Завршен настан од проектот „Поддршка на старт ап бизниси за млади“

На 29-ти октомври, во Дом на АРМ – Струмица се оддржа настан за доделување на награди на кандидатите за

Избрани 20-те најдобри бизнис идеи од проектот Струмица Старт ап

6-ти октомври, 2016 година, Срумица, Македонија 
Завршија образовните обуки кои ги спроведе Knowledge Center како дел

Previous Next Play Pause
Потпишан Меморандум за соработка со Асоцијација на Менаџери на Македонија Потпишан Меморандум за соработка со Асоцијација на Менаџери на Македонија
Во Охрид промовирана регионална „ИноПлатформа“ за зајакнување на конкурентноста и иновативноста на компаниите Во Охрид промовирана регионална „ИноПлатформа“ за зајакнување на конкурентноста и иновативноста на компаниите
Иницијален состанок од проектот InnoPlatform Иницијален состанок од проектот InnoPlatform
ЦКМ учестуваше на 2017 PEP Годишна конференција во Кенија ЦКМ учестуваше на 2017 PEP Годишна конференција во Кенија
Aнализа на секторската политика во делот на иновациите и конкурентноста на РМ Aнализа на секторската политика во делот на иновациите и конкурентноста на РМ
Меморандум за разбирање помеѓу CKM и GENSBOX Меморандум за разбирање помеѓу CKM и GENSBOX
Учество на 2017 PEP Годишна конференција Учество на 2017 PEP Годишна конференција
Конкурентноста и иновативноста под лупа Конкурентноста и иновативноста под лупа
Завршен настан од проектот „Поддршка на старт ап бизниси за млади“ Завршен настан од проектот „Поддршка на старт ап бизниси за млади“
Избрани 20-те најдобри бизнис идеи од проектот Струмица Старт ап Избрани 20-те најдобри бизнис идеи од проектот Струмица Старт ап
24-25 October, 2013
 
Ms. Andriana Bogdanovska, Director of Knowledge Center, presented two research articles in the field of Knowledge Management at the 10th International Conference on Intellectual Capital, Knowledge Management and Organisational Learning - ICICKM 2013 held at George Washington University, Washington , USA.
 
Last Updated on Friday, 25 October, 2013