“Инфо ден Train the Trainer” Настан 2

 
На 1-ви Октомври (Понеделник) во просториите на ЕУ Инфо Центарот во Скопје се одржа 2-риот настан во

“Инфо ден Train the Trainer” Настан 1

 
На 24-ти Септември (Понеделник) во просториите на ЕУ Инфо Центарот во Скопје се одржа 1-виот настан во

Едукативни работилници за претприемништво и иновации во 5 земји!

Аплицирај за работилници за претприемништво спроведени во 5 земји, на 5 различни секторски теми! 

Конференција  “Инноденови - Иновации: Контекст, Соработка и Капацитети во Балканско Медитеранската oбласт”

На 15-ти октомври (Понеделник) 2018 година во рамките на проектот"ИноПлатформа" се одржа “Меѓународна

И3 (ТРИ): ВТОРА ТРАНСНАЦИОНАЛНА СРЕДБА НА ПРОЕКТНИТЕ ПАРТНЕРИ ВО ЛИМАСОЛ, КИПАР

 
Центарот за Управување со Знаење како партнер на проектот И3 од Балканската медитеранслка програма „

Инноплатформа: Трета транснационална средба во Aлбанија

На 29-30 март, 2018-та, се одржа третата транснационална средба на проектните партнери на проектот Иноплатформа

Иницијален состанок од проектот И3

На 28-ми септември 2017 година во Софија се одржа почетна средба на И3 проектот, чиј носител е Бугарскиот

Во Охрид промовирана регионална „ИноПлатформа“ за зајакнување на конкурентноста и иновативноста на компаниите

 
Пет држави од балканско-средноморската област меѓу кои и Македонија ќе разработуваат платформа

Иницијален состанок од проектот InnoPlatform

Од 12-ти до 14-ти септември, 2017 година, во Охрид ќе се оддржи иницијалниот состанок од проектот InnoPlatform, чиј

Previous Next Play Pause
“Инфо ден Train the Trainer” Настан 2 “Инфо ден Train the Trainer” Настан 2
“Инфо ден Train the Trainer” Настан 1 “Инфо ден Train the Trainer” Настан 1
Едукативни работилници за претприемништво и иновации во 5 земји! Едукативни работилници за претприемништво и иновации во 5 земји!
Конференција  “Инноденови - Иновации: Контекст, Соработка и Капацитети во Балканско Медитеранската oбласт” Конференција “Инноденови - Иновации: Контекст, Соработка и Капацитети во Балканско Медитеранската oбласт”
И3 (ТРИ): ВТОРА ТРАНСНАЦИОНАЛНА СРЕДБА НА ПРОЕКТНИТЕ ПАРТНЕРИ ВО ЛИМАСОЛ, КИПАР И3 (ТРИ): ВТОРА ТРАНСНАЦИОНАЛНА СРЕДБА НА ПРОЕКТНИТЕ ПАРТНЕРИ ВО ЛИМАСОЛ, КИПАР
Инноплатформа: Трета транснационална средба во Aлбанија Инноплатформа: Трета транснационална средба во Aлбанија
i3 Press Conference 12.01.2018 MRTV i3 Press Conference 12.01.2018 MRTV
Иницијален состанок од проектот И3 Иницијален состанок од проектот И3
Во Охрид промовирана регионална „ИноПлатформа“ за зајакнување на конкурентноста и иновативноста на компаниите Во Охрид промовирана регионална „ИноПлатформа“ за зајакнување на конкурентноста и иновативноста на компаниите
Иницијален состанок од проектот InnoPlatform Иницијален состанок од проектот InnoPlatform

На 29-ти октомври, во Дом на АРМ – Струмица се оддржа настан за доделување на награди на кандидатите за најуспешни бизнис планови во рамките на проектот „Поддршка на старт ап  бизниси за млади“.

 

Проектот  се заокружи со доделување на 8 награди од по три илјади евра во денарска противвредност на најуспешните бизнис планови кои беа изработени од страна на:

1. Иван Мастев

2. Елизабета Митева

3. Васка Јовановска

4. Коста Јованов

5. Борис Едровски 

6. Кирил Иванов

7. Данче Енимитева

8. Томислав Николов

Покрај наградите, на сите останати кандидати кои ги посетија обуките им беа доделени сертификати за посетена обука кои ќе им помогнат во нивните натамошни професионални ангажмани. 

На настанот излагања имаа Г-дин Тони Милушев, Раководител на одделението за ЛЕР во општина Струмица, Г-ѓа Андријана Богдановска Ѓуровиќ, Директор на Knowledge Center и Г-дин Зоран Заев, Градоначалник на општина Струмица.