Вести

Завршен настан од проектот „Поддршка на старт ап бизниси за млади“

Завршен настан од проектот „Поддршка на старт ап бизниси за млади“

На 29-ти октомври, во Дом на АРМ – Струмица се оддржа настан за доделување на награди на кандидатите за најуспешни бизнис планови во рамките на проектот „Поддршка на старт ап  бизниси за млади“.