Вести

И3 (ТРИ): ВТОРА ТРАНСНАЦИОНАЛНА СРЕДБА НА ПРОЕКТНИТЕ ПАРТНЕРИ ВО ЛИМАСОЛ, КИПАР

И3 (ТРИ): ВТОРА ТРАНСНАЦИОНАЛНА СРЕДБА НА ПРОЕКТНИТЕ ПАРТНЕРИ ВО ЛИМАСОЛ, КИПАР

 

Центарот за Управување со Знаење како партнер на проектот И3 од Балканската медитеранслка програма „ Образование за идеи, инвентивност и иновации – И3„ уќествуваше на втората средбана проектот во просториите на CIMM во Лимасол, Кипар  на 1-ви март, 2018.