Вести

EUSAIR POPRI youth настан

EUSAIR POPRI youth настан

Центарот за Управување со Знаење е еден од 9-те технолошки центри, акцелератори и паркови кои ќе учествуваат во претстојниот EUSAIR POPRI youth настан.