Categories

Surveys
 • Анкета за вештини

  • Survey created by Super User
  • in category1
  • 96 responses

  Потребата за давање на дигитални услуги на граѓаните од страна на државната и јавната администрација се зголеми со почетокот на Пандемијата Ковид-19. Имајќи ги предви

  ...