Центарот за управување со знаење заедно со неколку европски партнери подготвува проект за развој на обуки во делот на Internet of Things (IoT). 

За истиот потребни ни се неколку претпријатија/партнери од Северна Македонија кој ќе искажат интерес дека сакаат да учествуваат во истражување и анализа за идентификување на потребите за обуки, учество на нивните вработени во пилот обуки (бесплатно), и учество во дисеминација на проектните резултати. Не е важен секторот и индустријата во која што работи претпријатието, но важен е потенцијалот на претпријатието за примена на Internet of Things (IoT). 

Доколку сте заинтересирани за учество, ве молам контактирајте не за повеќе информации на следната емаил адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или на мобилен телефон: 070 60 60 60.