EUSAIR POPRI youth настан

Центарот за Управување со Знаење е еден од 9-те технолошки паркови, акцелератори и инкубатори кои ќе

Втор Балкански Форум во Солун Грција

На 25ти и 26ти септември 2020 година се оддржа вториот Балкански Форум во Солун, Грција.

ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС


Центарот за управување со знаење сака да иницира соработка со претпријатија од Северна Македонија  во

Обука за претприемништво во еко индустриите, Драч, Албанија

Петок, 17.05 2019 година, го одбележа крајот на последната работилница за CKM's во рамки на проектот под Интерег

ОБУКА ЗА ПРЕТПРИЕМАШТВО ВО ЛАРНАКА, КИПАР

Од 17-ти до 19-ти март 2019 година, 60 заинтересирани учесници од 5 земји се собраа на Кипар за да ги унапредат

ОБУКА ЗА ПРЕТПРИЕМАШТВО ВО ПАТРАС, ГРЦИЈА

Во петок на 22-ри февруари 2019 година заврши третата успешна работилница за CKM пд проектот на Интеррег

ОДДРЖЛИВ (КРУЖЕН) МОДЕЛ НА УПРАВУВАЊЕ СО ЧОВЕЧКИТЕ РЕСУРСИ

 
На 26 и 27 септември, Центарот за Управување со Знаење заедно со партнерството на проектот Кружен HRM,

Конференција  “Инноденови - Иновации: Контекст, Соработка и Капацитети во Балканско Медитеранската oбласт”

На 15-ти октомври (Понеделник) 2018 година во рамките на проектот"ИноПлатформа" се одржа “Меѓународна

Previous Next Play Pause
EUSAIR POPRI youth настан EUSAIR POPRI youth настан
Втор Балкански Форум во Солун Грција Втор Балкански Форум во Солун Грција
ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС
Обука за претприемништво во еко индустриите, Драч, Албанија Обука за претприемништво во еко индустриите, Драч, Албанија
ОБУКА ЗА ПРЕТПРИЕМАШТВО ВО ЛАРНАКА, КИПАР ОБУКА ЗА ПРЕТПРИЕМАШТВО ВО ЛАРНАКА, КИПАР
ОБУКА ЗА ПРЕТПРИЕМАШТВО ВО ПАТРАС, ГРЦИЈА ОБУКА ЗА ПРЕТПРИЕМАШТВО ВО ПАТРАС, ГРЦИЈА
ОДДРЖЛИВ (КРУЖЕН) МОДЕЛ НА УПРАВУВАЊЕ СО ЧОВЕЧКИТЕ РЕСУРСИ ОДДРЖЛИВ (КРУЖЕН) МОДЕЛ НА УПРАВУВАЊЕ СО ЧОВЕЧКИТЕ РЕСУРСИ
Конференција  “Инноденови - Иновации: Контекст, Соработка и Капацитети во Балканско Медитеранската oбласт” Конференција “Инноденови - Иновации: Контекст, Соработка и Капацитети во Балканско Медитеранската oбласт”

НАШИОТ ТИМ

 

 

 

 

Андријана   Бранко   Јулија   Наташа
Богдановска   Ѓуровиќ   Пелева Стојковска   Видова